Új könyvek érkeztek a könyvtámogatási programban

Ottlik képeskönyvNemzeti Kulturális Alap Könyvkiadás Kollégiuma pályázatot hirdetett a könyvkiadási tevékenység fejlesztésére, a magyar könyvkultúra jelentős értékeinek létrehozására. E pályázat eredményeként a kiadók a támogatást nyert művekből meghatározott példányszámot az NKA részére adtak át, melyeket a Nemzeti Kulturális Alap a közkönyvtárakban tesz elérhetővé a széles olvasóközönség számára.

Ottlik képeskönyv belső oldalaA Krúdy Gyula Városi Könyvtár is lehetőséget kapott a Nemzeti Kulturális Alap könyvtámogatási programjában való részvételre. A program keretében egy nagyobb könyvjegyzékből választhattuk ki azokat a köteteket, melyeket szívesen látnánk könyvtárunk állományában.  Az elbírálást követően 146 kötet érkezett ajándékként a könyvtárunkba 441.000,- Ft értékben. A szép kiállítású és értékes gyermek-, felnőtt irodalmi és szakkönyvek, köztük például a díszes kiadású 18 kötetes Gárdonyi-összes és az "Irodalmi Nobel-díjasok könyvtára" sorozat 27 kötete már várja az olvasókat a könyvtár ajánlópolcán. Válogasson közülük Ön is!

A teljes könyvlistát itt olvashatja: >>>

Az egyes kötetekről bővebb információt a katalógusunkban talál, s a kiválasztott példányokat akár otthonról is lefoglalhatja vagy előjegyeztetheti: >>>

please do NOT follow this link