Megjelentek az Erzsébet-program 2014. évi pályázatai

A városi könyvtár munkatársai segítik Önt a jelentkezésben!

A 2014. évben is folytatódik az Erzsébet-program. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a 2014. évre összesen 62 pályázatot hirdetett meg, amelyekre 2014. január 2-ától már lehet jelentkezni.

A 2014-es év újdonságokkal szolgál mindenki számára. Szociális üdülési pályázatok nagycsaládosok, nyugdíjasok és fogyatékossággal élők számára, tematikus és általános Erzsébet-táborok gyerekek részére, újdonságként pedig a nyugdíjasoknak meghirdetett fürdőbelépésre jogosító kiírás: ezek közül válogathat, aki az Erzsébet-program idei pályázataira szeretne jelentkezni.

A részletes pályázati kiírások a www.erzsebetprogram.hu oldalon érhetők el.

A Krúdy Gyula Városi Könyvtár mint eMagyarország Pont segítséget nyújt az állampolgároknak abban, hogy az Erzsébet-program lehetősége eljutsson olyan családokhoz is, akik nem rendelkeznek internettel, sem felhasználói ismeretekkel.

A városi könyvtárba betérők nem csupán számítógép- és internethasználatra kapnak lehetőséget az online pályázati anyag benyújtásához, hanem eTanácsadó munkatársaink szükség esetén lépésenként segítik a számítógéphez nem értő állampolgárokat a jelentkezésben. Amennyiben a pályázó nem rendelkezik e-mail címmel, munkatársaink segítenek létrehozni számára egyet, ugyanis az online jelentkezéshez e-mail címre van szükség.

Amennyiben ismer olyan személyt, akinek valamely pályázat releváns lehet, kérem, tájékoztassa a lehetőségről, senki ne maradjon le egy ilyen nagyszerű alkalomról!

Várjuk a Krúdy Gyula Városi Könyvtárban azokat, akiknek segítségre van szükségük az Erzsébet-program pályázataira való jelentkezéshez!

A számítógép és az internet használata az ügyintézés során ingyenes, csak a dokumentumok nyomtatásáért, illetve szkenneléséért kell térítési díjat fizetni. (Nyomtatás díja: 15,- Ft/ oldal (A/4), szkennelés díja: 60,- Ft/oldal.)

(Forrás: krudylib)

please do NOT follow this link