Ilyen még nem volt!...

Lezajlott a kistérségi helyismereti vetélkedőnk a Facebookon

A Szindbád Nonprofit Kft.-Krúdy Gyula Városi Könyvtár online kistérségi helyismereti vetélkedőt hirdetett 2012. január 16-tól 2012. február 11-ig a TÁMOP 3.2.4-08/1-2009-0008 pályázat keretében a városi könyvtár Facebook oldalán.

Négy héten keresztül minden nap feltettünk egy helyismereti témájú kérdést a Facebookon (Várpalotával, ill. a kistérséggel kapcsolatban), amelyre vártuk a játékba bekapcsolódók válaszait "határok nélkül".

A vetélkedőnek bárki résztvevője lehetett, nem volt feltétele, hogy Várpalotán vagy a kistérségben lakjon. A kérdéseket nemcsak az adott napon, hanem a vetélkedő lejártáig bármikor meg lehetett válaszolni, így utólag is be lehetett kapcsolódni.

Arra kértük az érdeklődőket, hogy jelöljenek be bennünket ismerősnek, s vegyenek részt a játékba, valamint osszák meg a vetélkedő felhívását és a kérdéseket saját ismerőseikkel is a Facebookon, hogy minél többen értesüljenek róla.

A helyismereti vetélkedő eredményét 2012. február 13-án (hétfőn), a vetélkedő lejárta utáni első munkanapon összesítettük.

I. helyezettek: Mórocz István, Móroczné Györgyi, Varga Marietta, Vikol Csilla
II. helyezettek: Bérczes Viktor, Kovács Gabriella, Nemetz Albertné, Takács Réka Zsófia
III. helyezettek: Berki Balázs, Bite Zoltán, Csáfordi Antal, Csincsi Attila, Nagy Beatrix
IV. helyezettek: Beck Richárd, Csák Hella, Kertai István, Kurucz Imre, Nagy Csaba
V. helyezettek: Antalné Ágnes, Horváth Réka, Konta László, Nagyné Balogh Borbála, Rigó Anna, Rigó Ramóna, Szabó Betti

A vetélkedő első öt helyezettje értékes helyismereti könyvcsomagot kapott, ezenkívül az első helyezettek 2 főre szóló belépőjegyet nyertek egy általuk szabadon választott színházi előadásra vagy koncertre, amely a Szindbád Nonprofit Kft. szervezésében kerül megrendezésre Várpalotán a 2012. évben. Külön jegyzetben soroljuk fel a nyertesek nevét. Mindenkinek köszönjük a részvételt, s azt, hogy velünk játszott!

A vetélkedő valamennyi résztvevőjét meghívtuk a pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtárban 2012. február 21-én 17 órakor tartott eredményhirdetésre és baráti találkozóra (fogadásra). A programban Klausz Melinda (Pannon Egyetem GTK marketingvezető) előadását hallgathattuk meg "A Facebook virtuális közösség - mint a lehetőségek és kapcsolatok hálója - Használd okosan!" címmel.

Az eredményhirdetést követően közzétettük a vetélkedő megfejtéseit, melyek a Facebook oldalunkon, a kérdés alatt (mintegy "hozzászólásként") találhatók meg. Örülünk a sok helyes megfejtésnek, s annak is, hogy sokaknak tetszett a játék!

(Forrás: krudylib)

please do NOT follow this link