Irodalmi est barátságról, szerelemről, létkérdéseinkről

Szeretettel várjuk az érdeklődőket 2015. április 27-én (hétfő) 17 órára a Krúdy Gyula Városi Könyvtárba a "Tavasztól tavaszig" című zenés irodalmi estre Rábai Zsanett, Felföldi Gábor és Lohonyai Zoltán, a TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad tagjainak előadásában.

Versek és dalok alapvető emberi érzésekről: barátságról és szerelemről, elkeseredettségről és boldogságról, mulandóságról és változásról… létünkről a természet örök körforgásába zárva.

A műsorban megelevenednek többek között Ady Endre, Juhász Gyula, Kosztolányi Dezső, Szabó Lőrinc, József Attila, Weöres Sándor és Nagy László költeményei, illetve Lohonyai Zoltán saját, lírai hangvételű dalai.

A Váci Mihály Irodalmi Színpad fenti műsora 2003-ban jött létre két fiatal színháztörténész munkájának köszönhetően, s 2005-ben Veszprémben került először nagyobb közönség elé az összeállítás. Idén, a tízéves jubileum keretében újra elővették a darabot, a női főszerepet ezúttal Rábai Zsanett játssza, a korábbi komolyzenei interpretációk helyett pedig gitárszóló és ének teszi színessé az előadást.

A mostani várpalotai bemutatót a TIT Várpalotai Szervezete és a Könyvtárpártoló Alapítvány szervezi.

Rábai Zsanett, Felföldi Gábor, Lohonyai Zoltán (Tavasztól tavaszig című zenés irodalmi est)

please do NOT follow this link